Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Peuterdans bij Fervor

Veel peuters houden van spelen en dansen! Tijdens de peuterdansles leggen wij alvast een basis als het gaat om bewegen. Gedurende de les kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Spelenderwijs ontdekken zij hun lichaam, leren zij om samen met andere kinderen te dansen, vergroten zij hun creativiteit en worden zij zich bewust van omgeving. Zo nu en dan dansen wij ook met kleurrijke attributen om zo in te spelen op de belevingswereld van de kinderen.
Samen met papa/mama dansen, springen, draaien, zingen, rekken en strekken wij.
Hoe fijn is dat om dit samen met uw kindje te kunnen doen!

Locatie: sporthal de Ackers Bergschenhoek

Bent u niet elke woensdag in de gelegenheid, dan bieden wij u een strippenkaart aan waarmee u ook kunt wisselen met de peutergym les op zaterdagochtend. Bekijk onze tarieven!

 

Interesse in Peuterdans?

PROEFLES

INSCHRIJVEN

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren